Ft

Szállítási terület

Házhozszállítási díj: 999 Ft / nap

A házhozszállítás hétfőtől péntekig 8.00 és 13.00 óra között történik. Szállítással kapcsolatos problémáját kérjük, hogy telefonon jelezze: 06 20 9210911

Az ételcsomag az aznapi ebédtől a következő napi tízóraiig tartalmazza az ételeket, pénteken is! A szombati reggelit és tízórait pénteken szállítjuk, a hétfői reggeli és tízórai helyett. A hétvégi menüt a pénteki csomaggal együtt szállítjuk ki.

Az ételek személyesen is átvehetők hétköznap 7.00-12.00 óráig (2011 Budakalász, József A u. 63.) Kérjük, hogy a személyes átvétel egyeztetése miatt vegy fel velünk a kapcsolatot emailben: info@smart-food.hu.

Jelenleg az alábbi helyekre szállítunk:
Budapest teljes területe, Biatorbágy, Budajenő, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Csákvár, Diósd, Dunakeszi, Érd, Göd, Herceghalom, Környe, Maglód, Martonvásár, Oroszlány, Páty, Pomáz, Seregélyes, Szentendre, Székesfehérvár, Szigetszentmiklós, Tata, Tatabánya, Telki, Tök, Törökbálint, Üröm, Vecsés, Velence, Vértesszőlős, Zámoly, Zsámbék.

Szeretnéd, hogy hozzád is elvigyük a diétás Smartfood menüt, de hozzátok még nem szállítunk? Regisztrálj az alábbi gombra kattintva!

Fizetés

Az életmódváltó menü ára tartalmazza a munkanapokon a napi ötszöri étkezést, plusz hétvégére a megtervezett étrendet, receptekkel, hasznos tanácsokkal. Rendelni kizárólag teljes hétre (5 munkanap) lehet.

Az 1800 kalóriás menü az 1400 kalóriás életmódváltó menü turbó változata ebédhez levessel és reggel-este több szénhidráttal, a férfiak energiaszükségletének megfelelően.

A csak ebéd+vacsora menü napi két főétkezést, ebédet és vacsorát tartalmaz.

Rendelést tárgyhét előtti héten szombat este 22.00 óráig fogadunk a webshopban. Fizetés kizárólag bankkártyával és SZÉP kártyával lehetséges.

crossmenu