cropped-smartfood-logo_kicsi
Ft

MIKOR SZÁLLÍTJUK A SMARTFOOD MENÜT?

A házhozszállítás hétfőtől péntekig 7.00 és 13.00 óra között történik. 
Ennél pontosabban nem tudjuk megmondani, hogy mikor érkezik a futár.
Időpontra szállítást nem vállalunk.
Az érkezés időpontja adott héten belül is eltérő lehet. Kérjük, olyan címre kérd a szállítást, ahol te vagy megbízottad át tudja venni az ételcsomagot és az ételt hűtőben tudod tárolni.
A szállítás ingyenes, a díját a menü ára tartalmazza.

Az ételcsomag az aznapi ebédtől a következő napi tízóraiig tartalmazza az ételeket, pénteken is! A a hétfői reggeli és tízórai helyett a szombati reggelit és tízórait pénteken szállítjuk. A hétvégi menüt a pénteki csomaggal együtt szállítjuk ki.
A napi ételed biztosan megérkezik ebédig!

A szállítással kapcsolatos esetleges problémát (pl. késik a futár) kérjük, hogy minél hamarabb jelezd telefonon: 06 70 2044700

HOVÁ SZÁLLÍTUNK SMARTFOOD MENÜT?

A szállítási területünkön belül a hét egyes napjain kérheted a szállítást más-más címre is. Élő megrendelés esetén lehetőség van hét közben is a szállítási cím módosítására, a tárgynapot megelőző nap 10.00 óráig. Kérjük, hogy a módosításhoz kattints ide!

Jelenleg az alábbi helyekre szállítunk:
Budapest teljes területe, Alsónémedi, Biatorbágy, Budajenő, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Csömör, Diósd, Dunakeszi, Dunaharaszti, Érd, Fót, Göd, Gödöllő, Gyál, Halásztelek, Herceghalom, Kistarcsa, Kerepes, Mogyoród, Páty, Pilisborosjenő, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Pomáz, Remeteszőlős, Solymár, Szada, Szentendre, Szigethalom, Szigetszentmiklós, Taksony, Telki, Tök, Tököl, Törökbálint, Üröm, Valkó, Vecsés, Veresegyház, Zsámbék.

Szeretnéd, hogy hozzád is elvigyük a diétás Smartfood menüt, de hozzátok még nem szállítunk? Regisztrálj ide kattintva!

Fizetés

Rendelést tárgyhét előtti héten szombat este 22.00 óráig fogadunk a webshopban. Fizetés kizárólag bankkártyával és SZÉP kártyával lehetséges.
A határidő érvényes az egynapos menük esetén is!

A Smartfood menük ára tartalmazza a munkanapokon a napi ötszöri étkezést (ebéd-vacsora menü esetén kétszeri) és a szállítási díjat. Plusz hétvégére a megtervezett étrendet, receptekkel, hasznos tanácsokkal (a NORMÁL, LIGHT és EXTRA menük esetében).

Rendelni egy hétre - 5 munkanap vagy 5 munkanap+hétvége - , illetve egy hónapra lehet. Az egynapos menü rendelésének határideje tárgyhét előtti szombat este 22.00 óra. Az ezen túl érkező rendelések a következő hétre érvényesek. (Tehát ha vasárnap rendelsz hétfői menüt, nem másnap, hanem az azt követő héten hétfőn érkezik az ételcsomag.)
A menükről részletesen itt olvashat és itt rendelheti meg őket.

 

crossmenu