Ft

Válassz menüt!

1400 kalóriás menü nőknek

Napi ötszöri étkezést biztosító, 1300-1400 kalória közötti, 140 g CH-t tartalmazó IR-barát menü. Egyenletes, heti 0,5-1 kg fogyás érhető el.
Megnézem a menüket

1800 kalóriás menü férfiaknak

Napi ötszöri étkezés férfiakra tervezve. A szükséges kalóriamennyiséget az alapanyagok megnövelt mennyiségével biztosítjuk.
Megnézem a menüket

Ebéd-vacsora menü

Csak ebéd és vacsora - egészségesen, életmódváltó módra, a napi 1400 kalóriás menü alapján elkészítve. A kisétkezésekről te gondoskodsz!
Megnézem a menüt

Vega menü

A napi ötszöri étkezést biztosító, 1400 kalóriás menü húsmentes változata. Halat,  tojást és tejterméket tartalmaz.
Megnézem a menüt

Kismama menü

Napi ötszöri étkezést tartalmazó menü plusz személyre szabott dietetikai tanácsadás és kontroll várandósok számára.
Megnézem a menüket

Sport csomagok

Életmódváltó menü három hétre 1400- vagy 1800 kalóriás válatozatban, plusz 8 alkalmas online vagy offline edzés egy csomagban a teljes megújulásért.
Megnézem a menüket

Miért okos választás a Smartfood?

smartfood értékek

Dietetikus által tervezve

Dr. Takács Hajnalka dietetikus által, a legkorszerűbb, evidence based orvostudományi elvek szerint összeállított menü. Kialakításánál alapvető szempont az Okostányér® táplálkozási ajánlés figyelembe vétele, valamint a nemzetközi szakirodalom folyamatos eredményeinek alkalmazása, adaptálása.

Minden benne van

A Smartfood menü minden élelmiszert, nyersanyagot tartalmaz, amire a szervezetnek szüksége van és nincsenek benne speciális alapanyagok. A titok a tűpontos adagolásban, a kiegyensúlyozottságban és a szélsőségektől mentes étrendben rejlik.

Diétás - de nagyon finom!

Nem kell lemondanod a finom ízekről és desszertekről. A diéta nem az önsanyargatásról szól. A Smartfood menüben mindent megtalálsz, amit szeretsz: rántott húst, rakott krumplit, pizzát, somlói galuskát, vagy éppen thai kókuszos csirkét és chia magos pudingot is.

ezért  ajánlják a smartfoodot

dr. Takács Hajnalka dietetikus,
a Smartfood szakmai vezetője
"A Smartfoodban minden benne van, amire szükséged van ahhoz, hogy egészségesen táplálkozz: a több, mint 13 éves szakmai tapasztalatom, többszáz ügyféllel folytatott konzultációm, és az ételekben minden olyan élelmiszer, nyersanyag, amelyre a szervezetednek szüksége van."
Török Lívia boxedző
Smartfood márkanagykövet
"A Smartfood az egész életemet gyökeresen megváltoztatta. Egyrészt hatalmas segítség, hogy nem kell a napi menüm megtervezésével és a főzéssel bajlódnom, másrészt pedig pedig garantáltan finom és egészséges ételeket eszek nap mint nap, amiket bátran fogyaszthatok, mert egyáltalán nem hizlalnak."
Bata Mónika száguldó manager
Smartfood márkanagykövet
"Miért szeretem a Smartfoodot? Mert finom, mert praktikus, mert házias és bűntudat nélkül ehetem. Mert életmentő: sokszor menet közben tör rám az evésidő, sohasem éhezem, mert az ételcsomag ott van velem és mindig van mit ennem!"

Kinek ajánljuk a Smartfoodot?

Azoknak a hölgyeknek, akik fogyni szeretnének. Okosan és egészségesen, csodaszerek, éhezés és jojó effektus nélkül. És persze uraknak is.
Azoknak, akik életmódot váltanának, de nem tudnak vagy nem akarnak bíbelődni a mindennapos főzéssel, dobozolással, bevásárlással, és azzal, hogy azon töprengjenek: mit főzzek?
Azoknak, akik Budapesten és a környékén laknak. Folyamatosan bővül a szállítási területünk, kis türelmet kérünk, hozzád is eljutunk!
map-markercrossmenu