Ft

Életmódváltó csomag - mozgás+menü, 1400 kalóriás

123 900 Ft

Az Életmódváltó csomag tartalma: 3 hétre - hétköznapokra - szóló napi ötszöri étkezést tartalmazó, 1800 kalóriás Smartfood menü ÉS 8 alkalomra szóló személyi edzésprogram Horváth Andrea funkcionális- és gerinctrénerrel. A napi menüt az ön által megadott címre - munkahelyre vagy házhoz - szállítjuk. Az mini csoportban végzett funkcionális személyi edzés igénybe vehető Horváth Andrea privát fitness stúdiójában Törökbálinton vagy online minicsoportos edzés keretében. Az online programhoz ajándék egy otthon is végezhető 30 perces személyre szabott edzésterv! Az edzésprogram tökéletes kiegészítője a Smartfood menünek. Az Életmódváltó csomag SZÉP KÁRTYÁVAL IS RENDELHETŐ!

Részletes információ

Az Életmódváltó menü megrendelésének határideje szombat 22.00 óra. A menüt a következő héttől 3 héten át szállítjuk.  A személyi edzésre Horváth Andrea funkcionális- és gerinctrénerrel való egyeztetés után kerül sor, a kapcsolatfelvételtől számított 45 napon belül.
Az ételsor napi 1300-1400 kalória közötti, amely egy ülő életmódot folytató, alacsony fizikai aktivitású hölgy számára biztosítja az egyenletes fogyást, melynek mértéke heti szinten 0,5-1 kg. A menü minden élelmiszert, nyersanyagot tartalmaz, amire a szervezetnek szüksége van és nincsenek benne speciális alapanyagok. Az ételek nem tartalmaznak hozzáadott cukrot, a szükséges édesítés energiamentes édesítőszerrel történik. A felhasznált liszt és pékáru teljes kiőrlésű gabonából készült. Az ételek glutént, tejcukrot, tejfehérjét tartalmaznak. Az allergén összetevők az étlapot tartalmazó táblázatban olvashatók.
Az ételeknél megadott tápértékadatok átlagos értékek, gyártótól, alapanyagtól függően kis mértékben eltérhetnek.

Diétás menü
Dietetikus által összeállítva
Változatos és egészséges
crossmenu